Huur een comfortabele Ponton Boot in Den Ham

Een comfortabele Pontoon Boat is het perfecte boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontoon Boat Huren

Voordelen van een Pontoon Boat Huren in Den Ham

Een Pontoon Boat is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Den Ham. En dat ervaar je in de kosten bij het huren van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoon Boat heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat ervaar je in de kosten bij het huren van een Pontoon Boat!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoon Boat heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoon Boat is een lichte motor al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Den Ham

Het huren van onze ponton boot is een uitstekende ervaring om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag in een ponton boot op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een comfortabele ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze onlangs meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn pontonboten juist zeer geschikt voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten maken gebruik van twee of drie pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar ruime meren om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen veilig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier zijn slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, of wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij wisselende generaties mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar pontoon boten zijn passend en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan 12 mensen, alsmede koelers en opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel manieren zijn om het water op te gaan terwijl je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je onze ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om comfortabel naar te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een ponton boot

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met een ponton boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen