Een comfortabele Pontoon Boot Huren in Groeneweg

De comfortabele Pontonboot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Groeneweg

Een Pontonboot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Groeneweg. En dat voordeel in kosten ervaar je in de huurprijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontonboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de huurprijzen van een Pontonboot!

Door de groot formaat comfortabele zittingen is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontonboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is minder vermogen al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Pontonboot Huren in Groeneweg

Het online huren van onze pontonboot is een uitstekende manier om je buitenleven te te beleven.

Een paar uur op een pontoon boat op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een soort plezierboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn ze juist zeer geschikt voor excursies op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats maken gebruik van twee pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote plassen om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan genieten van een dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren?

Hier enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer je een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan soms lastig zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij de geplande activiteiten te betrekken, dat geldt zeker bij wisselende generaties mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar pontoon boten zijn gemakkelijk en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende ruimte aan twaalf passagiers, alsmede koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk veel verschillende manieren zijn om het water op te gaan als je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je de pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om te varen naar locaties waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met een pontonboot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen