Huur een comfortabele Ponton Boot in Groeneweg

Een comfortabele Pontoon Boat is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontoon Boat Huren

Voordelen van een Pontoon Boat Huren in Groeneweg

Een Pontoon Boat is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Groeneweg. En dat voordeel in kosten zie je terug in de kosten bij het huren van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoon Boat heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel in kosten zie je terug in de kosten bij het huren van een Pontoon Boat!

Door de comfortabele zittingen is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoon Boat heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een kleine motor al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Groeneweg

Het online huren van onze pontoon boat is een ideale manier om je buitenleven te te beleven.

Een paar uur op een ponton boot op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boat verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een type party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, tegenwoordig zijn ze juist ideaal voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot ons pontonboot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontonboten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontoon boat is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met het gezin te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier zijn enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan wel eens lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een pontoon boat

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met onze pontoon boat

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen