Huur comfortabele Pontoon boot in Hoornaar

Een comfortabele Pontoonboot is het meest comfortabele boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Waarom Pontoonboot Huren in Hoornaar

Een Pontoonboot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Hoornaar. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontoonboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

Door de comfortabele loungebanken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een kleinere motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Pontonboot Huren in Hoornaar

Het online huren van een pontoon boat is een geweldige oplossing om het buitenleven te te beleven.

Slechts een dag in een ponton boot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type plezierboot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer aanbevolen door meerdere voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn ze juist ideaal voor vaartochten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats twee of drie pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot!

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote wateren om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boat is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan soms lastig zijn] om een grotere groep mensen aan boord samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, zeker bij verschillende generaties, mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus en sportiviteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan een dozijn passagiers, alsmede koelers en ze bieden onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot types zijn om te gaan varen als je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om in luxe te varen naar locaties waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van je pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boat

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen