Huur een comfortabele Ponton Boot in Katham

De comfortabele Pontoonboot is dé ideale boot voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Voordelen van een Pontoonboot Huren in Katham

Een Pontoonboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Katham. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontoonboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoonboot!

Door de groot formaat comfortabele zittingen is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontoonboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Mooie Pontonboot Huren in Katham

Het online huren van een pontoon boot is een ideale oplossing om het waterleven te te beleven.

Slechts een dag in een pontonboot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze pontoon boot.

Wat precies is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type lounge boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn ponton boten perfect voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten gebruiken twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote meren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, of als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een pontoon boot

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boot is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met onze pontoon boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard ook op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen