comfortabele Pontonboot Huren in Kortland

De comfortabele Lounge Boot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Waarom Lounge Boot Huren in Kortland

Een Lounge Boot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Kortland. En dat voordeel in kosten zie je terug in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

Door de comfortabele lounge-banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is een lichte motor al voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Pontonboot Huren in Kortland

Het huren van een pontonboot is een ideale oplossing om je waterleven te te beleven.

Slechts een dag in een pontonboot op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Onze organisatie zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn pontonboten perfect voor watersport op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten twee of drie pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote plassen om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier geven we enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is vooral welkom als je met een grote groep reist, of als je een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan lastig zijn] om iedereen   bij de geplande activiteiten te betrekken, vooral bij meerdere generaties mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar onze ponton boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan een dozijn passagiers, evenals koelers en ze bieden bijv. onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er veel boot typen zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je de pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe te varen naar locaties waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontonboot

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een pontonboot is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met onze pontonboot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En uiteraard ook op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen