Huur comfortabele Pontoon boot in Montfoort

De comfortabele Lounge Boot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Voordelen van Lounge Boot Huren in Montfoort

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Montfoort. En dat merk je in de huurprijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat merk je in de huurprijzen van een Lounge Boot!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een kleinere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Montfoort

Het online huren van een pontoon boot is een ideale manier om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze betaalbare pontoon boot.

Wat precies is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten onlangs weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boten perfect voor watersport activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar grote wateren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontoon boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier geven we enkele van de meest opgegeven punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen vrienden . Ruimte is heel welkom als je met een grote groep reist, of wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om de hele groep samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, zeker als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze ponton boten zijn passend en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan een dozijn passagiers, evenals coolboxen en ze bieden bijv. onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel manieren zijn om het water op te gaan als je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je onze pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe te varen naar plaatsen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontoon boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boot is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met onze pontoon boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En uiteraard ook op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen