Huur comfortabele Pontonboot in Naarden

De comfortabele Ponton Boot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Waarom Ponton Boot Huren in Naarden

Een Ponton Boot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Naarden. En dat voordeel ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Ponton Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

Door de comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Ponton Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een kleinere motor voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Pontonboot Huren in Naarden

Het huren van onze ponton boot is een geweldige manier om je waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur op een pontoon boat op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Onze organisatie zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een type plezierboot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers door grote voordelen van pontons. In het verleden waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn dit type boten juist zeer geschikt voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten maken gebruik van twee of drie pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe ponton boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook als iemand een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met onze ponton boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen