Een Pontoon Boot Huren in Nigtevecht

De Ponton Boot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Voordelen van Ponton Boot Huren in Nigtevecht

Een Ponton Boot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Nigtevecht. En dat voordeel zie je terug in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat voordeel zie je terug in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

Door de uitgebreide loungebanken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Ponton Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is minder motorvermogen al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Nigtevecht

Het huren van een pontoon boot is een geweldige manier om het buitenleven te ervaren.

Slechts een paar uur in een op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort party boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn pontonboten juist zeer geschikt voor vaartochten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot zijn we in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats maken gebruik van twee pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime plassen om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal om met de hele familie te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen en volwassenen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan wel eens lastig zijn] om een grotere groep aan boord bij de activiteiten te betrekken, vooral als je te maken hebt met wisselende generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar ponton boten zijn gemakkelijk en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan 12 mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel type boten zijn om te gaan varen als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je de pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om te varen naar plaatsen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontoon boot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met onze pontoon boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen