Huur een comfortabele Pontonboot in Oostzaan

Een comfortabele Pontonboot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Voordelen van een Pontonboot Huren in Oostzaan

Een Pontonboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Oostzaan. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontonboot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is een kleine motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Pontonboot Huren in Oostzaan

Het huren van een pontoon boot is een geweldige oplossing om het waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een pontoon boot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontonboten onlangs weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn ponton boten juist ideaal voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten twee pontons om effortless op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime wateren om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontoon boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect om met het gezin te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier geven we enkele van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan lastig zijn] om een grotere groep mensen aan boord samen bij de activiteiten te betrekken, dat geldt vooral bij meerdere generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontonboten zijn ideaal en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan 12 passagiers, evenals coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel verschillende boot typen zijn om te gaan varen als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je de pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), of om comfortabel te varen naar plaatsen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontoon boot

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontoon boot is meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met onze pontoon boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen