Huur een Pontoon boot in Papekop

Een Lounge Boot is dé meest comfortabele boot voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in Papekop

Een Lounge Boot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Papekop. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

Door de grote comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een kleine motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Papekop

Het huren van een pontoon boot is een uitstekende manier om het buitenleven te verbeteren.

Een dag op een pontoon boat op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een type party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren meer aangeprezen door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag en krap, nu zijn ponton boten ideaal voor watersport op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten gebruiken twee pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier geven we slechts enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep samen bij de activiteiten te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar onze ponton boten zijn passend en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf mensen, alsmede coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel manieren zijn om te gaan varen terwijl je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je de pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om in luxe naar locaties te gaan waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van de pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met een pontoon boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen