Een comfortabele Ponton Boot Huren in Papekop

Een comfortabele Lounge Boot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in Papekop

Een Lounge Boot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Papekop. En dat voordeel in kosten ervaar je in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Lounge Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

Door de grote comfortabele zittingen is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Lounge Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Papekop

Het online huren van onze pontoon boot is een geweldige manier om het waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een pontoon boot op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een pontoon boot.

Wat precies is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag , nu zijn pontoon boats juist ideaal voor excursies op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten maken gebruik van twee of drie pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontoon boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met collega’s te gaan genieten van een dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier geven we enkele van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om een grotere groep bij een georganiseerde activiteit te betrekken, zeker bij meerdere generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar pontoon boten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel boot types zijn om te gaan varen als je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je onze pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om in luxe naar locaties te gaan waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf eventueel contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen