Huur een comfortabele Ponton Boot in Schutterhoef

De comfortabele Ponton Boot is dé ideale boot voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Voordelen van een Ponton Boot Huren in Schutterhoef

Een Ponton Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Schutterhoef. En dat zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

Door de uitgebreide lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Ponton Boot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een kleine motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Schutterhoef

Het huren van onze pontoon boat is een geweldige ervaring om je waterleven te ervaren.

Slechts een dag in een ponton boot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort loungeboot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten onlangs meer aangeprezen door meerdere voordelen van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en krap, tegenwoordig zijn dit soort boten juist perfect voor een dag op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boats twee of drie pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten ideaal om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen tot 12 personen. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan wel eens een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om bij stil te staan bij het varen met onze pontoon boat

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen