comfortabele Pontoon Boot Huren in Streefkerk

Een comfortabele Ponton Boot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Waarom Ponton Boot Huren in Streefkerk

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Streefkerk. En dat voordeel ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de comfortabele banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Ponton Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is minder vermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Pontonboot Huren in Streefkerk

Het huren van een pontonboot is een perfecte oplossing om je waterleven te ervaren.

Een paar uur op een op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie pontonboot.

Wat is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en krap, tegenwoordig zijn pontoon boten juist ideaal voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boats maken gebruik van twee (of drie) pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote plassen om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontonboot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is heel handig als je met een grote groep reist, of wanneer je een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om een grotere groep op een boot bij een geplande activiteit te betrekken, vooral als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar pontoon boten zijn ideaal en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plek aan 12 passagiers, alsmede coolboxen en ze bieden bijv. onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er heel veel verschillende boot typen zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je onze pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), of om comfortabel te varen naar plaatsen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een pontonboot

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de grootste redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met een pontonboot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons boot verhuur bedrijf contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden . En natuurlijk ook op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen