Huur comfortabele Ponton Boot in Ter Lede

De comfortabele Ponton Boot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Voordelen van Ponton Boot Huren in Ter Lede

Een Ponton Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Ter Lede. En dat voordeel zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de groot formaat uitgebreide lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Ponton Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een lichtere motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Pontonboot Huren in Ter Lede

Het huren van onze pontoon boat is een geweldige oplossing om het buitenleven te ervaren.

Slechts een dag in een ponton boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een betaalbare pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer aangeprezen door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, tegenwoordig zijn pontoon boats juist perfect voor watersport op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot ons pontonboot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime wateren om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boat is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten ideaal geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier slechts een paar van de meest opgegeven redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen collega’s tot 12 personen. Dit is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om de hele groep samen bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij wisselende generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus en sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontonboten zijn passend en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan een dozijn mensen, evenals koelboxen en ze bieden bijv. onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er veel verschillende type boten zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je de pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om in luxe naar locaties te gaan waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om aan te denken bij het varen met een pontoon boat

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden . En uiteraard op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen