Ponton Boot Huren in Westerzij

De Ponton Boot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Voordelen van Ponton Boot Huren in Westerzij

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Westerzij. En dat voordeel ervaar je in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel ervaar je in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de comfortabele banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Ponton Boot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een kleinere motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Pontonboot Huren in Westerzij

Het online huren van een pontonboot is een geweldige manier om je waterleven te verbeteren.

Slechts een dag in een pontoon boat op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn pontonboten zeer geschikt voor watersport activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee of drie pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar ruime wateren om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontonboot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren?

Hier geven we enkele van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen . Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of als iemand een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om de hele groep samen bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt zeker bij meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze ponton boten zijn gemakkelijk en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan twaalf mensen, evenals koelers en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk veel verschillende type boten zijn om te varen als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je onze pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe te varen naar plaatsen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van je pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met een pontonboot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact met u op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen