Huur een Ponton Boot in Zuidzijde

Een Ponton Boot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Voordelen van een Ponton Boot Huren in Zuidzijde

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Zuidzijde. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Ponton Boot!

Door de uitgebreide loungebanken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Ponton Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is minder vermogen al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Zuidzijde

Het huren van een pontonboot is een geweldige manier om je buitenleven te te beleven.

Een dag in een ponton boot op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze mooie pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort plezierboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontonboten onlangs weer aangeprezen door meerdere voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn pontonboten juist ideaal voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee of drie pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontonboot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om de hele groep bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar pontonboten zijn passend en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf mensen, alsmede koelers en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je een pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om in luxe naar te gaan waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met onze pontonboot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen