comfortabele Pontonboot Huren in Akersloot

De comfortabele Party Boot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Party Boot Huren

Voordelen van Party Boot Huren in Akersloot

Een Party Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Akersloot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Party Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Party Boot!

Door de groot formaat comfortabele banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Party Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is minder motorvermogen al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Pontonboot Huren in Akersloot

Het huren van een ponton boot is een perfecte oplossing om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze betaalbare ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort lounge boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten onlangs meer aanbevolen door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn dit soort boten perfect voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontonboten twee pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote wateren om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur ponton boot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met collega’s te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier slechts enkele van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen familie tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan een uitdaging zijn] om iedereen  op een boot samen bij de activiteiten te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en energie niveaus en mobiliteit hebben. Maar onze ponton boten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan een dozijn mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel type boten zijn om te varen als je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om comfortabel te varen naar waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een ponton boot

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met onze ponton boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen