Huur een comfortabele Pontonboot in Assum

De comfortabele Lounge Boot is het perfecte boot type voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in Assum

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Assum. En dat voordeel in kosten merk je in de huurprijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Lounge Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat voordeel in kosten merk je in de huurprijzen van een Lounge Boot!

Door de uitgebreide zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Lounge Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is minder vermogen al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Mooie Pontonboot Huren in Assum

Het online huren van onze pontoon boot is een geweldige oplossing om het waterleven te te beleven.

Een dag op een op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boat verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende plek voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn ponton boten juist zeer geschikt voor een dag op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten twee (of drie) pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote wateren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren pontoon boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn slechts enkele van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, of als iemand een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om iedereen  op een boot bij een activiteit te betrekken, zeker bij meerdere generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus en sportiviteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan 12 mensen, evenals koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende manieren zijn om het water op te gaan als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je onze pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe naar te gaan waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen