comfortabele Ponton Boot Huren in Heemskerk

De comfortabele Ponton Boot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Waarom een Ponton Boot Huren in Heemskerk

Een Ponton Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Heemskerk. En dat voordeel in kosten ervaar je in de huurprijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Ponton Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de huurprijzen van een Ponton Boot!

Door de grote comfortabele loungebanken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Ponton Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een lichte motor al voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Heemskerk

Het huren van onze ponton boot is een perfecte oplossing om je buitenleven te ervaren.

Een dag op een pontoon boat op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boat verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Deze website zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze mooie ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van pontons. Vroeger waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn dit type boten zeer geschikt voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee (of drie) pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar grote meren om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele ponton boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met de hele familie te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier geven we enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om een grotere groep mensen aan boord tegelijkertijd bij de geplande activiteiten te betrekken, vooral als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar onze pontonboten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan twaalf mensen, alsmede koelers en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot typen zijn om het water op te gaan terwijl je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je onze ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om comfortabel naar te varen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met onze ponton boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen