Ponton Boot Huren in Badhoevedorp

Een Pontoonboot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Voordelen van Pontoonboot Huren in Badhoevedorp

Een Pontoonboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Badhoevedorp. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

Door de comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontoonboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is een kleine motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Pontonboot Huren in Badhoevedorp

Het huren van onze ponton boot is een geweldige manier om je waterleven te te beleven.

Een paar uur in een pontonboot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontonboten onlangs weer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boten juist perfect voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons pontonboot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten twee pontons om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe ponton boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect om met het gezin te gaan genieten van een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier geven we slechts enkele van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook als je een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen   tegelijkertijd bij de activiteiten te betrekken, vooral bij verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus en mobiliteit hebben. Maar ponton boten zijn passend en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf mensen, evenals koelers en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel boot typen zijn om het water op te gaan terwijl je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om comfortabel naar te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met onze ponton boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact met u op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk ook op alle andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen