Een Ponton Boot Huren in Hoofddorp

Een Pontoon Boat is dé ideale boot voor een dagje waterrecreatie

Pontoon Boat Huren

Voordelen van Pontoon Boat Huren in Hoofddorp

Een Pontoon Boat is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoon Boat in Hoofddorp. En dat voordeel ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoon Boat heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontoon Boat!

Door de groot formaat comfortabele loungebanken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoon Boat meer ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een kleine motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Pontonboot Huren in Hoofddorp

Het huren van onze pontonboot is een uitstekende oplossing om het waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een ponton boot op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn ze perfect voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot zijn we in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten maken gebruik van twee pontons om effortless op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontonboot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een dag op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren?

Hier zijn slechts enkele van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer je een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij verschillende generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar pontoon boten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan een dozijn passagiers, evenals coolboxen en ze bieden bijv. onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende type boten zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je de pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om comfortabel te varen naar locaties waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontonboot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met onze pontonboot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen