Huur een Ponton Boot in Hoofddorp

De Pontonboot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Waarom een Pontonboot Huren in Hoofddorp

Een Pontonboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Hoofddorp. En dat ervaar je in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontonboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat ervaar je in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

Door de uitgebreide loungebanken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontonboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontonboot is een lichtere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Pontonboot Huren in Hoofddorp

Het online huren van een pontoon boot is een perfecte manier om het waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een mooie pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type lounge boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn ze ideaal voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons pontonboot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten gebruiken twee pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier slechts enkele van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen familie . Ruimte is heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan soms lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de regels van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boot is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met een pontoon boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende aanwezig voor op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie eventueel contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En uiteraard op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen