Huur een comfortabele Ponton Boot in De Glip

Een comfortabele Pontoonboot is dé meest comfortabele boot voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Waarom een Pontoonboot Huren in De Glip

Een Pontoonboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in De Glip. En dat merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

Door de comfortabele banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is een lichte motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in De Glip

Het huren van een pontoon boat is een uitstekende oplossing om je buitenleven te verbeteren.

Een dag op een pontoon boot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze betaalbare pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer aanbevolen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en krap, tegenwoordig zijn dit soort boten perfect voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten gebruiken twee pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote meren om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontoon boat is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect om met collega’s te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier slechts enkele van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, of als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om iedereen  aan boord bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt vooral bij wisselende generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontonboten zijn passend en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan twaalf passagiers, alsmede koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er veel verschillende type boten zijn om het water op te gaan als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je de pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om te varen naar plaatsen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van de pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een pontoon boat

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boat is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met onze pontoon boat

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we eventueel contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen