comfortabele Pontoon Boot Huren in Zuid-Schalkwijk

Een comfortabele Ponton Boot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Waarom een Ponton Boot Huren in Zuid-Schalkwijk

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Zuid-Schalkwijk. En dat voordeel in kosten zie je terug in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

Door de comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Ponton Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s zitten

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een lichte motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Pontonboot Huren in Zuid-Schalkwijk

Het huren van een pontoon boat is een geweldige oplossing om je buitenleven te ervaren.

Slechts een dag op een ponton boot op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een betaalbare pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontoon boten onlangs weer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en krap, tegenwoordig zijn ze perfect voor watersport activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats gebruiken twee of drie pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote wateren om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontoon boat is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier een paar van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep vaart, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan soms lastig zijn] om een grotere groep mensen samen bij een geplande activiteit te betrekken, vooral als je te maken hebt met verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar onze ponton boten zijn ideaal en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan twaalf mensen, evenals koelers en ze bieden bijv. onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel manieren zijn om het water op te gaan terwijl je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je onze pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om naar plaatsen te gaan waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de regels van je pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boat

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen