comfortabele Ponton Boot Huren in Nieuwe Brug

Een comfortabele Pontoonboot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Voordelen van een Pontoonboot Huren in Nieuwe Brug

Een Pontoonboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Nieuwe Brug. En dat zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontoonboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

Door de uitgebreide banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontoonboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is minder vermogen genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Pontonboot Huren in Nieuwe Brug

Het huren van onze pontonboot is een geweldige manier om je buitenleven te ervaren.

Een paar uur op een pontonboot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Onze organisatie zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, tegenwoordig zijn dit soort boten ideaal voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats gebruiken twee pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime plassen om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontonboot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren?

Hier geven we een paar van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen aan boord tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar ponton boten zijn geschikt en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan een dozijn passagiers, evenals coolboxen en ze bieden bijv. onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk heel veel boot types zijn om het water op te gaan als je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je onze pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om te varen naar locaties waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van je pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontonboot

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontonboot is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met onze pontonboot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden . En natuurlijk op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen