Een comfortabele Pontoonboot Huren in Vinkebrug

De comfortabele Pontoon Boat is dé meest comfortabele boot voor een dagje waterrecreatie

Pontoon Boat Huren

Voordelen van een Pontoon Boat Huren in Vinkebrug

Een Pontoon Boat is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoon Boat in Vinkebrug. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontoon Boat heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoon Boat. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Pontoon Boat!

Door de groot formaat comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoon Boat alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten liggen op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoon Boat is minder motorvermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Pontonboot Huren in Vinkebrug

Het online huren van een pontoon boot is een ideale oplossing om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur op een ponton boot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type plezierboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontoon boten onlangs meer aanbevolen door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam en krap, tegenwoordig zijn ponton boten zeer geschikt voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een sport visser bent op zoek naar ruime wateren om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontoon boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl iemand op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen tot 12 personen. Deze ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer je een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om de hele groep samen bij de activiteiten te betrekken, zeker als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn geschikt en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan twaalf mensen, evenals koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel verschillende manieren zijn om het water op te gaan als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je de pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe te varen naar plaatsen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de regels van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontoon boot

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boot is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En uiteraard ook op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen