Huur Ponton Boot in Vinkebrug

De Lounge Boot is het perfecte boot type voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Waarom Lounge Boot Huren in Vinkebrug

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Vinkebrug. En dat voordeel zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat voordeel zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

Door de comfortabele banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Lounge Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een lichtere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Pontonboot Huren in Vinkebrug

Het huren van onze pontoon boot is een uitstekende manier om je buitenleven te ervaren.

Een dag op een ponton boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal soort lounge boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben ze onlangs weer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van pontons. Vroeger waren ze vrij langzaam en krap, nu zijn ponton boten juist ideaal voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten maken gebruik van twee of drie pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontoon boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier geven we enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om een grotere groep op een boot bij een georganiseerde activiteit te betrekken, zeker als je te maken hebt met wisselende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar onze ponton boten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plek aan een dozijn mensen, evenals koelboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er veel verschillende manieren zijn om te gaan varen als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je de pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om naar locaties te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontoon boot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En uiteraard op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen