Huur comfortabele Ponton Boot in Spaarnwoude

De comfortabele Pontonboot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Spaarnwoude

Een Pontonboot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Spaarnwoude. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontonboot!

Door de grote uitgebreide banken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontonboot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is een lichte motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Spaarnwoude

Het huren van onze pontoon boat is een uitstekende ervaring om het waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boat verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een comfortabele pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een type lounge boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn ponton boten zeer geschikt voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten gebruiken twee of drie pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar ruime meren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boat is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren

Hier slechts een paar van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s . Ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan wel eens lastig zijn] om een grotere groep mensen op een boot bij de geplande activiteiten te betrekken, zeker bij wisselende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontonboten zijn gemakkelijk en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan 12 mensen, evenals coolboxen en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel type boten zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je de pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), of om comfortabel naar te gaan waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de voorwaarden van de pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met een pontoon boat

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen