Huur een Pontoon boot in Buitenhuizen

Een Pontoon Boat is dé meest comfortabele boot voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Voordelen van een Pontoon Boat Huren in Buitenhuizen

Een Pontoon Boat is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoon Boat in Buitenhuizen. En dat voordeel merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoon Boat heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoon Boat!

Door de uitgebreide loungebanken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontoon Boat heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een lichte motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Buitenhuizen

Het huren van onze pontoon boot is een perfecte ervaring om het waterleven te te beleven.

Slechts een dag in een ponton boot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende plek voor ieders wensen. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type lounge boot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn pontonboten juist perfect voor watersport op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontonboten twee pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime plassen om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontoon boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal om met collega’s te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier slechts enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen vrienden . Dit is heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen   tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt zeker bij meerdere generaties mensen die dan verschillende interesses en energie niveaus en sportiviteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn passend en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan 12 mensen, evenals coolboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er veel boot types zijn om te gaan varen als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je de pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om comfortabel naar locaties te varen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En ook op andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen