Een comfortabele Pontoon Boot Huren in Haarlem

Een comfortabele Lounge Boot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Voordelen van Lounge Boot Huren in Haarlem

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Haarlem. En dat merk je als huurder in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Lounge Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat merk je als huurder in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

Door de grote uitgebreide banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Lounge Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is minder vermogen genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Haarlem

Het huren van onze pontoon boat is een geweldige manier om het waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een pontoon boot op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze ponton boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn dit type boten ideaal voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren?

Hier geven we enkele van de meest opgegeven punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen tot 12 personen. Dit is vooral handig als je met een grote groep vaart, of wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om een grotere groep aan boord tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij verschillende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar ponton boten zijn geschikt en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er heel veel boot types zijn om het water op te gaan als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je de pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om comfortabel te varen naar locaties waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een pontoon boat

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boat is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met een pontoon boat

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie eventueel contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En uiteraard op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen