Een comfortabele Ponton Boot Huren in Schalkwijk

De comfortabele Pontoonboot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Waarom een Pontoonboot Huren in Schalkwijk

Een Pontoonboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Schalkwijk. En dat zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoonboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een kleine motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Mooie Pontonboot Huren in Schalkwijk

Het online huren van een pontoon boot is een geweldige oplossing om je buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een pontoon boot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze pontoon boot.

Wat precies is een pontoon boot?

Een pontonboot is een type loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze onlangs meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn dit type boten ideaal voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten twee pontons om effortless op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier geven we een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om iedereen   bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij meerdere generaties, mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar pontoon boten zijn geschikt en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan 12 mensen, alsmede coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel boot typen zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je de pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om comfortabel naar locaties te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met onze pontoon boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie eventueel contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En ook op andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen