Huur een comfortabele Ponton Boot in Bergambacht

Een comfortabele Pontoon Boat is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Voordelen van een Pontoon Boat Huren in Bergambacht

Een Pontoon Boat is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Bergambacht. En dat merk je in de verhuur prijzen van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoon Boat heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat merk je in de verhuur prijzen van een Pontoon Boat!

Door de comfortabele lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoon Boat heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een lichtere motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Pontonboot Huren in Bergambacht

Het huren van onze pontoon boat is een perfecte oplossing om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal soort lounge boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren weer aangeprezen door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn ze juist perfect voor watersport op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boats maken gebruik van twee of drie pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime wateren om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier geven we een paar van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook als je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een pontoon boat

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met onze pontoon boat

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen