comfortabele Pontoonboot Huren in Tussenlanen

De comfortabele Ponton Boot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Waarom een Ponton Boot Huren in Tussenlanen

Een Ponton Boot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Tussenlanen. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Ponton Boot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is minder vermogen al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Tussenlanen

Het huren van onze pontoon boot is een uitstekende manier om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag in een ponton boot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze betaalbare pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en krap, nu zijn ze ideaal voor excursies op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boten gebruiken twee (of drie) pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen . Dit is heel handig als je met een grote groep reist, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan lastig zijn] om iedereen  op een boot tegelijkertijd bij de activiteiten te betrekken, dat geldt zeker bij meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en energie niveaus en mobiliteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn passend en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan 12 mensen, alsmede coolboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er veel verschillende manieren zijn om te varen terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je een pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om in luxe naar te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de regels van de pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontoon boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een pontoon boot is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met onze pontoon boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden op het water. En ook op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen