Huur een comfortabele Ponton Boot in Bolnes

De comfortabele Pontoon Boat is het perfecte boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontoon Boat Huren

Waarom een Pontoon Boat Huren in Bolnes

Een Pontoon Boat is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoon Boat in Bolnes. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur prijzen van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontoon Boat heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur prijzen van een Pontoon Boat!

Door de groot formaat comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoon Boat alle ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een kleinere motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Bolnes

Het huren van onze pontonboot is een ideale ervaring om je buitenleven te ervaren.

Slechts een dag in een pontonboot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor ieders wensen. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , nu zijn ze juist zeer geschikt voor watersport activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten twee (of drie) pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar ruime meren om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een pontonboot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de grootste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met onze pontonboot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk op andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen