Huur comfortabele Ponton Boot in Zwet

Een comfortabele Ponton Boot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Voordelen van Ponton Boot Huren in Zwet

Een Ponton Boot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Zwet. En dat ervaar je in de verhuur kosten van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat ervaar je in de verhuur kosten van een Ponton Boot!

Door de grote uitgebreide banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Ponton Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een kleine motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Pontonboot Huren in Zwet

Het huren van onze pontoon boat is een ideale manier om het waterleven te ervaren.

Slechts een dag in een pontoon boot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze pontoon boat.

Wat precies is een pontoon boat?

Een pontonboot is een type party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer aanbevolen door grote voordelen van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk traag , nu zijn dit type boten perfect voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot ons bedrijf in staat om een luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontonboten twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar grote wateren om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren

Hier geven we een paar van de meest opgegeven punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met onze pontoon boat

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden . En uiteraard ook op alle andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen