Een comfortabele Pontoonboot Huren in Boskoop

De comfortabele Pontoon Boat is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Waarom Pontoon Boat Huren in Boskoop

Een Pontoon Boat is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoon Boat in Boskoop. En dat voordeel merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoon Boat heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoon Boat!

Door de grote uitgebreide banken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoon Boat meer ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een kleinere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Pontonboot Huren in Boskoop

Het huren van onze pontoon boat is een uitstekende oplossing om je waterleven te ervaren.

Een paar uur op een ponton boot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een comfortabele pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een type plezierboot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs weer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn ponton boten ideaal voor een dag op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boats gebruiken twee pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote meren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren

Hier geven we enkele van de meest opgegeven punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep samen bij een geplande activiteit te betrekken, zeker bij verschillende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn passend en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf passagiers, alsmede koelboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende manieren zijn om te varen terwijl je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om comfortabel te varen naar waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontoon boat

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontoon boat is een van de grootste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boat

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen