Huur Pontoon boot in Randenburg

Een Lounge Boot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Voordelen van Lounge Boot Huren in Randenburg

Een Lounge Boot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Randenburg. En dat voordeel zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Lounge Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat voordeel zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Lounge Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een kleine motor voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Pontonboot Huren in Randenburg

Het online huren van een pontoon boat is een ideale oplossing om het buitenleven te te beleven.

Een dag in een pontoon boat op het water doorbrengen met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare pontoon boat.

Wat precies is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn pontonboten zeer geschikt voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten maken gebruik van twee pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontoon boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren?

Hier geven we een paar van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen familie . Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan wel eens lastig zijn] om iedereen   tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze ponton boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan twaalf passagiers, evenals coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er veel manieren zijn om te varen terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je onze pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om comfortabel te varen naar locaties waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontoon boat

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een pontoon boat is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met een pontoon boat

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En natuurlijk ook op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen