comfortabele Pontonboot Huren in Boven-Haastrecht

De comfortabele Ponton Boot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Waarom Ponton Boot Huren in Boven-Haastrecht

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Boven-Haastrecht. En dat zie je terug in de verhuur kosten van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat zie je terug in de verhuur kosten van een Ponton Boot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Ponton Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is een kleinere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Pontonboot Huren in Boven-Haastrecht

Het online huren van onze ponton boot is een uitstekende oplossing om je waterleven te te beleven.

Een paar uur op een pontonboot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een type loungeboot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam , nu zijn ze ideaal voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten gebruiken twee of drie pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier zijn enkele van de meest opgegeven punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Deze ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen op een boot bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt vooral bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar ponton boten zijn gemakkelijk en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel type boten zijn om het water op te gaan als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je onze ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), of om in luxe te varen naar waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een ponton boot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een ponton boot is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met een ponton boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En natuurlijk ook op andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen