Huur een Ponton Boot in Haastrecht

Een Ponton Boot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Waarom een Ponton Boot Huren in Haastrecht

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Haastrecht. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de grote uitgebreide zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Ponton Boot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is minder motorvermogen genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Pontonboot Huren in Haastrecht

Het online huren van een pontoon boat is een ideale oplossing om je waterleven te ervaren.

Slechts een dag in een ponton boot op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Onze organisatie zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een betaalbare pontoon boat.

Wat precies is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type lounge boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben ze onlangs weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze vrij traag en krap, nu zijn pontonboten juist ideaal voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten twee of drie pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren pontoon boat is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier geven we een paar van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen vrienden . Ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de organisator een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boat

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met een pontoon boat

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we eventueel contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk op andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen