Pontonboot Huren in Goudseweg

De Pontoonboot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Waarom een Pontoonboot Huren in Goudseweg

Een Pontoonboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Goudseweg. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontoonboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoonboot!

Door de grote comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoonboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is minder motorvermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Goudseweg

Het huren van een ponton boot is een perfecte ervaring om het waterleven te te beleven.

Slechts een dag op een ponton boot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze mooie ponton boot.

Wat is een ponton boot?

Een pontonboot is een type plezierboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn ponton boten juist zeer geschikt voor watersport activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten twee of drie pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime wateren om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen . Dit is heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens lastig zijn] om een grotere groep tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, vooral bij verschillende generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus en mobiliteit hebben. Maar onze ponton boten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan twaalf mensen, evenals koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er heel veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan terwijl je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om in luxe naar te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de ponton boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is meest voorname redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met onze ponton boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen