Huur comfortabele Pontonboot in Buiksloot

De comfortabele Pontoonboot is dé ideale boot voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Waarom Pontoonboot Huren in Buiksloot

Een Pontoonboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Buiksloot. En dat voordeel merk je in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat voordeel merk je in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

Door de uitgebreide loungebanken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoonboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is een lichte motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Buiksloot

Het online huren van onze pontoon boot is een perfecte oplossing om het waterleven te ervaren.

Slechts een dag in een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een pontoon boot.

Wat precies is een pontoon boot?

Een pontonboot is een type lounge boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze vrij traag , nu zijn ponton boten ideaal voor excursies op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boats gebruiken twee (of drie) pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier geven we enkele van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan soms lastig zijn] om de hele groep bij een activiteit te betrekken, vooral als je te maken hebt met verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar onze pontonboten zijn ideaal en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plek aan 12 mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel type boten zijn om het water op te gaan als je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je de pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om te varen naar plaatsen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen