Huur comfortabele Ponton Boot in Schellingwoude

Een comfortabele Pontoonboot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Waarom Pontoonboot Huren in Schellingwoude

Een Pontoonboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Schellingwoude. En dat merk je in de huurprijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoonboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat merk je in de huurprijzen van een Pontoonboot!

Door de comfortabele loungebanken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een lichtere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Mooie Pontonboot Huren in Schellingwoude

Het online huren van een pontonboot is een uitstekende manier om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze betaalbare pontonboot.

Wat is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn pontonboten juist perfect voor watersport activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier geven we enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen . Ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, of wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om een grotere groep samen bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar pontonboten zijn geschikt en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plek aan 12 passagiers, alsmede koelers en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot typen zijn om te gaan varen als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je onze pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om comfortabel naar te varen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een pontonboot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met onze pontonboot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor op de boot
  • Blijf bereikbaar indien we eventueel contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En ook op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen