Huur comfortabele Ponton Boot in De Engel

De comfortabele Pontoonboot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Voordelen van Pontoonboot Huren in De Engel

Een Pontoonboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in De Engel. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontoonboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

Door de uitgebreide banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een lichtere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Mooie Pontonboot Huren in De Engel

Het online huren van onze pontonboot is een perfecte ervaring om je waterleven te te beleven.

Een paar uur op een ponton boot op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Onze organisatie zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een type lounge boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst door grote voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn ze juist perfect voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren pontonboot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen en volwassenen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s tot 12 personen. Dit is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om de hele groep samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, vooral als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze pontonboten zijn passend en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan 12 mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel verschillende type boten zijn om te gaan varen als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je onze pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om te varen naar waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een pontonboot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een pontonboot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk ook op andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen