Huur Ponton Boot in Rooversbroek

Een Ponton Boot is dé meest comfortabele boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Waarom Ponton Boot Huren in Rooversbroek

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Rooversbroek. En dat voordeel merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

Door de comfortabele lounge-banken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Ponton Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een lichtere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Rooversbroek

Het huren van onze ponton boot is een perfecte manier om het buitenleven te ervaren.

Slechts een paar uur in een op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boat verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een type plezierboot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten onlangs meer aangeprezen door meerdere voordelen van pontons. Vroeger waren ze vrij traag en klein, nu zijn pontoon boten juist perfect voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten gebruiken twee of drie pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime meren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur ponton boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een dag (of avond) op het water.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord van de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier slechts enkele van de meest opgegeven redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep vaart, of wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En uiteraard ook op alle andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen