Een Ponton Boot Huren in Rooversbroek

Een Pontonboot is het perfecte boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontonboot Huren

Voordelen van een Pontonboot Huren in Rooversbroek

Een Pontonboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontonboot in Rooversbroek. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontonboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontonboot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontonboot!

Door de grote comfortabele zittingen is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontonboot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is minder vermogen genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Pontonboot Huren in Rooversbroek

Het huren van onze pontonboot is een geweldige oplossing om je buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur op een pontoon boat op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze betaalbare pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een soort party boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam en klein, nu zijn ponton boten juist zeer geschikt voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten maken gebruik van twee of drie pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar grote plassen om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontonboot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren

Hier zijn slechts een paar van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s tot 12 personen. Deze ruimte is heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan wel eens lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontonboot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met onze pontonboot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk ook op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen