Huur een comfortabele Ponton Boot in De Groep

De comfortabele Pontonboot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Voordelen van een Pontonboot Huren in De Groep

Een Pontonboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in De Groep. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

Door de grote uitgebreide banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontonboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is een lichtere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Pontonboot Huren in De Groep

Het online huren van een ponton boot is een perfecte manier om het waterleven te te beleven.

Een paar uur in een ponton boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze ponton boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort lounge boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn pontoon boten juist perfect voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten twee pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes veilig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier geven we een paar van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen . Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook als je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen op een boot tegelijkertijd bij de geplande activiteiten te betrekken, zeker bij wisselende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus en sportiviteit hebben. Maar ponton boten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plek aan 12 mensen, alsmede koelboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er natuurlijk veel manieren zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je de ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om comfortabel te varen naar locaties waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we eventueel contact op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En uiteraard op andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen