Een Ponton Boot Huren in Ginkel

De Pontoonboot is het meest comfortabele boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Voordelen van Pontoonboot Huren in Ginkel

Een Pontoonboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Ginkel. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoonboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoonboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is een lichte motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Pontonboot Huren in Ginkel

Het huren van een pontonboot is een uitstekende manier om het waterleven te verbeteren.

Slechts een dag op een pontoon boot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een comfortabele pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een type party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze onlangs weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn ze zeer geschikt voor excursies op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boats maken gebruik van twee of drie pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier geven we enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is vooral welkom als je met een grote groep vaart, maar ook als je een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, vooral als je te maken hebt met wisselende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn gemakkelijk en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende ruimte aan een dozijn passagiers, alsmede koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er heel veel verschillende manieren zijn om te gaan varen als je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je een pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om te varen naar plaatsen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een pontonboot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op alle andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen