Pontonboot Huren in Breedeveen

De Lounge Boot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in Breedeveen

Een Lounge Boot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Breedeveen. En dat ervaar je in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat ervaar je in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

Door de groot formaat comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Lounge Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is minder vermogen al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Mooie Pontonboot Huren in Breedeveen

Het online huren van onze ponton boot is een uitstekende ervaring om het buitenleven te te beleven.

Een paar uur in een op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van pontons. In het verleden waren ze vrij langzaam , nu zijn pontonboten juist perfect voor watersport activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boten twee (of drie) pontons om effortless over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote wateren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect om met de hele familie te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier geven we slechts een paar van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Dit is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om een grotere groep op een boot samen bij de activiteiten te betrekken, zeker als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus en sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontonboten zijn passend en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan een dozijn passagiers, evenals koelers en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er veel verschillende boot types zijn om te varen als je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om comfortabel te varen naar locaties waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met onze ponton boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En ook op alle andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen