Huur Ponton Boot in Amerongen

Een Party Boot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Voordelen van Party Boot Huren in Amerongen

Een Party Boot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Party Boot in Amerongen. En dat zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Party Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Party Boot. En dat zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Party Boot!

Door de uitgebreide zittingen is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Party Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is minder motorvermogen voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Amerongen

Het huren van onze pontonboot is een uitstekende oplossing om je buitenleven te verbeteren.

Een dag op een ponton boot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een soort loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten onlangs weer in de schijnwerpers geplaatst door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boats juist ideaal voor vaartochten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten twee (of drie) pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier geven we slechts een paar van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen tot 12 personen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan soms lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met onze pontonboot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op alle andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen