Een Pontoonboot Huren in Overlangbroek

De Pontonboot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Voordelen van een Pontonboot Huren in Overlangbroek

Een Pontonboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontonboot in Overlangbroek. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontonboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontonboot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

Door de uitgebreide loungebanken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontonboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontonboot is een kleine motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Pontonboot Huren in Overlangbroek

Het online huren van een pontoon boot is een perfecte oplossing om je waterleven te ervaren.

Een dag in een pontoon boot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal soort plezierboot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten onlangs weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn ponton boten perfect voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten maken gebruik van twee (of drie) pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier geven we slechts enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook als je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om iedereen  aan boord samen bij een activiteit te betrekken, zeker bij meerdere generaties mensen die dan verschillende interesses en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn geschikt en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan een dozijn passagiers, evenals koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er veel verschillende boot types zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je onze pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om in luxe te varen naar plaatsen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de borden op het water. En uiteraard op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen