Pontonboot Huren in De Heul

De Lounge Boot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in De Heul

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in De Heul. En dat merk je in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Lounge Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat merk je in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is een lichtere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Mooie Pontonboot Huren in De Heul

Het online huren van een pontoon boat is een ideale ervaring om het waterleven te verbeteren.

Slechts een dag op een ponton boot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort plezierboot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam en krap, nu zijn ponton boten juist zeer geschikt voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot zijn we in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats gebruiken twee (of drie) pontons om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontoon boat is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep samen bij een activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met verschillende generaties, mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar pontoon boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plek aan twaalf passagiers, alsmede koelboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot typen zijn om te gaan varen als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), of om te varen naar plaatsen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met een pontoon boat

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen