Huur een comfortabele Pontonboot in Goyse Dorp

Een comfortabele Pontoonboot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Waarom een Pontoonboot Huren in Goyse Dorp

Een Pontoonboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Goyse Dorp. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoonboot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is minder vermogen genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Pontonboot Huren in Goyse Dorp

Het huren van een ponton boot is een uitstekende manier om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur in een op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontonboten onlangs meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam , nu zijn ponton boten ideaal voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten twee of drie pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime meren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om iedereen  op een boot tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, zeker als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze ponton boten zijn ideaal en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan twaalf mensen, alsmede coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan als je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om in luxe te varen naar plaatsen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl contact op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen