Een comfortabele Pontoonboot Huren in De Zilk

De comfortabele Party Boot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Waarom Party Boot Huren in De Zilk

Een Party Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in De Zilk. En dat voordeel ervaar je in de huurprijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Party Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat voordeel ervaar je in de huurprijzen van een Party Boot!

Door de grote comfortabele zittingen is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Party Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is een lichtere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Pontonboot Huren in De Zilk

Het online huren van een pontoon boat is een ideale manier om je waterleven te ervaren.

Slechts een dag in een op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontonboten de laatste jaren meer aangeprezen door meerdere voordelen van pontons. In het verleden waren ze vrij traag en klein, tegenwoordig zijn ze juist ideaal voor een dag op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons boot verhuur bedrijf in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een sport visser bent op zoek naar grote wateren om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier slechts een paar van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is heel handig als je met een grote groep reist, of als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan lastig zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar pontonboten zijn gemakkelijk en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan een dozijn passagiers, evenals koelboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er veel manieren zijn om het water op te gaan als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om comfortabel te varen naar waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van je pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een pontoon boat

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een pontoon boat is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boat

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op alle andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen