Huur een Pontonboot in Hillegom

Een Pontoon Boat is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Waarom een Pontoon Boat Huren in Hillegom

Een Pontoon Boat is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Hillegom. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoon Boat heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoon Boat!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontoon Boat alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een kleinere motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Pontonboot Huren in Hillegom

Het online huren van een ponton boot is een perfecte ervaring om je buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur op een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare ponton boot.

Wat is een ponton boot?

Een pontonboot is een soort party boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam en krap, nu zijn dit soort boten zeer geschikt voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boats gebruiken twee (of drie) pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele ponton boot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier geven we slechts een paar van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen vrienden . Ruimte is heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met onze ponton boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En natuurlijk ook op alle andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen